Ci yuan..

Bibliographic Details
Format: Book
Language:Chinese
Published: Hong Kong : Sheng-wu, 1979..
LEADER 01200nam a2200265 a 4500
001 0000141441
003 PNS
005 20021208090000.0
008 971015s1979 hk 0 010 chi d
020 0 |a 9620700384 set   |c cased  
020 0 |a 9620700511 v.1   |c cased  
020 0 |a 9620700074 v.2   |c cased  
020 0 |a 9620700368 v.3   |c cased  
020 0 |a 9620700376 v.4   |c cased  
040 |a PNSA  
041 0 0 |a chi 
049 |a CAR 
090 0 0 |a 495.13 CYNULL  
245 1 0 |a Ci yuan.. 
260 0 |a Hong Kong :   |b Sheng-wu,   |c 1979.. 
300 |a 4 v. (772; 1706; 2611; 3620 p.). 
999 |a B00086615D  |b TG - Tanjung Aru  |d CAR - Chinese adult reference  |e Reference  |f Tanjung Aru  |g Chinese Adult Reference  |h Chinese Collection  |j AVAILABLE 
999 |a B00086620K  |b KK - Kota Kinabalu  |d CAR - Chinese adult reference  |e Reference  |f Kota Kinabalu  |g Chinese Adult Reference  |h Chinese Collection  |j AVAILABLE 
999 |a B00086625E  |b KK - Kota Kinabalu  |d CAR - Chinese adult reference  |e Reference  |f Kota Kinabalu  |g Chinese Adult Reference  |h Chinese Collection  |j AVAILABLE 
999 |a B00086628H  |b KK - Kota Kinabalu  |d CAR - Chinese adult reference  |e Reference  |f Kota Kinabalu  |g Chinese Adult Reference  |h Chinese Collection  |j AVAILABLE